Anna Rubau en True-Pilates Antwerpen

Anna Rubau van True-Pilates Antwerpen

Anna Rubau is Spaanse en afkomstig uit Gerona. Vanaf haar jeugdjaren is ze al gepassioneerd door de dans. Het is haar eerste grote liefde...

Ze vertrekt naar Frankrijk voor een carrière van 15 jaar dansen. Ze danst als professionele ballerina in de Opera van Parijs. Ze werkt oa. met Roland Petit in klassiek, met Alvin Ailey, ze danst in diverse musicals, waaronder "Cats", en maakt tournees met verschillende compagnies van jazzdans en modern in Europa en het Verre Oosten.

In Frankrijk start ze haar zangcarrière en ze maakt choreografieën voor televisie in Barcelona en Girona...

Sportzalen en gymmen waren steeds haar tweede thuis. Alle hypes en trainingmethodes passeren de revue. Dan is er het keerpunt…

Tijdens haar danscarrière leert ze de originele Pilates methode kennen. Ze moet revalideren na een val. De resultaten werken inspirerend. Ze wil True-Pilates trainer worden.

Anna Rubau behaalt haar Romana's Pilates® certificaat met de grootste onderscheiding in de True-Pilates Drago's Gym in New York bij Sari Mejía Santo.

Op uitnodiging van Sari reist ze mee naar Texas, waar ze super advanced seminaries volgt met de belangrijkste "Pilates Elder" Romana Kryzanowska (1923-2013)

Haar Romana's Pilates kwalificatie "Maxima cum Laude" werd er gesigneerd door Sari Mejía Santo en door Romana Kryzanowska.

Anna Rubau met Romana en Sari
Romana Kryzanowska - Anna Rubau - Sari Mejía Santo (New York 2009)

Romana Kryzanowska - Anna Rubau - Sari Mejía Santo (New York 2009)

Anna Rubau en Reme doen True-Pilates

True-Pilates en nierdialyse – Getuigenis

Pilates Academy Antwerpen

Wat maakt het verschil bij de opleiding van de True-Pilates methode?

Speciale Pilates Oefeningen met Luc Door Anna Rubau

Speciale Pilates oefeningen voor Luc