Pilates Academy

Opleidingen en Workshops

The Academy of the Authentic Pilates Method

Ter ere van Joseph Pilates

Het was de droom van Joseph Pilates dat iedereen ter wereld zijn authentieke bewegingsmethode zou kennen, maar ook zou beleven zoals hij het zelf had bedacht.

Wie zijn we?

The Academy of the Authentic Pilates Method biedt een diepgaande en volledige opleiding tot Pilates leerkracht, volgens de originele methode zoals Joseph Pilates ze zelf ontwikkelde.

The Academy of the Authentic Pilates Method is officieel erkend door de Vlaamse Overheid als een Pilates opleidingscentrum. De Academie wordt geleid door Anna Rubau.

Zij werd geaccrediteerd als vormingsverstrekker door het Fonds voor Bestaanszekerheid en het Paritair Comité 314.
De Studio is ook lid van Fitness.be.

Met erkend Diploma

Anna Rubau is officieel geaccrediteerd als Vormingsverstrekker door het Fonds voor Bestaanszekerheid en het Paritair Comité 314.

De Studio is lid van Fitness.be.

De certificaten zijn hiermee ook officieel erkend door de overheid.

De modules zijn specifiek ontwikkeld om onze aspirant Pilates trainers de hoogste slagingskansen te bieden op de arbeidsmarkt.

Droom je van een baan als Pilates trainer? Dan bieden wij jou de beste opleiding aan om die droom waar te maken. Start vandaag nog met je toekomstplannen!
Opleiding met een officieel erkend certificaat. De opleiding wordt gesubsidieerd voor mensen uit de fitness sector.

Academy of the Authentic Pilates Method

OPLEIDING TOT PILATES TRAINER

The Academy of the Authentic Pilates Method biedt een diepgaande en volledige opleiding tot Pilates leerkracht, volgens de originele methode zoals Joseph Pilates ze zelf ontwikkelde.

Onze Pilates opleiding bestaat uit een theoretische en praktijkgerichte cursus.

 

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn